Specialisatie agressie voor trainingsacteurs 

Ben je trainingsacteur en wil jij je verder specialiseren in (verbale) agressietrainingen? Ik neem je vanuit mijn kennis en ervaring graag mee in de diepere laag van agressietrainingen. Als trainer en trainingsacteur wordt ik veel ingezet op dit soort trainingen, van justitie en ziekenhuizen tot aan beveiliging en gemeentes. Door mijn ruime praktijkervaring als begeleider binnen de GGZ en verslavingszorg, ken ik niet alleen de theorie maar ook de klappen van de spreekwoordelijke zweep.

Op deze dag gaan we interactief aan de slag met:

- Mentale weerbaarheid
- Verbaal judo
- Spanningscontrole oefeningen
- Modellen zoals A/B/C/D model en de vier vormen die we kennen       binnen de zorg.
- Veiligheid creëren binnen de groep

Ben je toe aan deze volgende stap? Schrijf je dan nu in!
Er is slechts plek voor 10 deelnemers, zodat iedereen kan oefenen, feedback kan krijgen en kan groeien!

Wanneer? 23 augustus van 10:00 tot 16:00
Waar? in het Subudhuis op de Spoorlaan 3 in Capelle aan den IJssel
Wat? Verdiepingstraining inclusief lunch!
Wat kost dat? 185 euro, vrijgesteld van btw (dit door mijn CRKBO registratie)
Voor wie: Voor iedereen die verdieping zoekt op het gebied van agressie trainingen en al een opleiding tot trainingsacteur gevolgd heeft en/of werkervaring heeft als trainingsacteur. 


Trainer

Als trainer bied ik graag trainingen op maat. Ik specialiseer mij in de volgende trainingen. 

Omgaan met bijzonder gedrag 

Deze training bied praktische handvatten in het omgaan met bijzonder gedrag. Deze training faciliteer ik samen met een trainingsactrice die zelf ook in de psychiatrie heeft gewerkt. Zo krijg je inzicht in je eigen manier van communiceren, want omgaan met bijzonder gedrag = omgaan met jezelf. 

Communicatie en agressie

In veel beroepsgroepen is er sprake van agressie maar wat zit er nu achter deze agressie? Hoe kun je de ander beïnvloeden maar ook jezelf. Deze training is gebaseerd op het de-escaleren van verbale agressie. 

50% is theorie, 50% is oefenen door de inzet van een ervaren trainingsacteur. 

Gesprekstechnieken

Gesprekstechnieken zijn bruikbaar voor alle soorten beroepen. Mijn trainingen zijn een mix van NLP, motiverende gespreksvoering en Rotterdamse nuchterheid.  Maar ik kijk vooral graag naar wat jij nodig hebt. 

Psychopathologie

In deze training kijken we naar de oorsprong van psychiatrische problematiek, om te begrijpen waar het gedrag vandaan komt wat we soms moeilijk te begrijpen vinden. Ook belicht ik de culturele aspecten die meespelen. 

Trainingsacteur 

Als trainingsacteur zie ik mijzelf als levend oefenmateriaal waarbij de ontwikkeling van de deelnemer voor op staat. Naast het gedrag wat ik neerzet, bouw ik graag met de trainer en de groep aan een veilige situatie, waar we kwetsbaar mogen zijn maar ook gewoon kunnen lachen. 

Ik ben geschoold in participatief drama, Meisner acteer techniek en ik heb de basisopleiding tot trainingsacteur bij Dubbel E voltooid. 

Ik voel mij binnen veel trainingen thuis, maar dit zijn de trainingen waar mijn hart ligt:
- Omgaan met spanning
- Communicatie en agressie
- Psychopathologie
- Feedback 
- Opvang en nazorg
- Motiverende gespreksvoering

‘’ Een oefening moet draaien om de deelnemer, niet om het spel van de trainingsacteur’’