Over mij


Naast mijn werk ben ik vooral te vinden in de buurt van mijn Australische herder Jessie, ben ik veel bezig met improvisatietheater en ben ik een groot sport liefhebber. Net als mijn hond ben ik  energiek, gedreven en makkelijk in de omgang.

Naast mijn grote interesse in  theorie rondom gedrag en psychopathologie ben ik vooral heel praktisch ingesteld. Zo heb ik veel waarde aan een prettig en ontspannen contact met deelnemers. Daar haal ik veel energie en voldoening uit. Door mijn aanpassingsvermogen kan ik eigenlijk wel met alle soorten groepen een prettige band opbouwen.

Mijn oprechte interesse in mensen laat zich niet beteugelen door titels, functies en opleidingen. Voor mij heeft ieder mens een unieke waarde. Het doet mij dan ook veel plezier als deze waarde komt bovendrijven tijdens een training.

De manier waarop ik met mensen om ga is grotendeels beïnvloed door dat ik 14 jaar werkzaam ben geweest als begeleider in de psychiatrie. ik werkte zowel in behandel/crisis afdelingen van klinieken maar ook in woonvormen. Ook stond ik regelmatig voor de klas als gastdocent op het gebied van psychopathologie.

Danny als trainer/trainingsacteur:

Ik hecht er veel waarde aan dat trainingen aansluiten bij wat er speelt op de werkvloer. Een training moet pakkend maar ook fijn zijn. Een vrijplaats om jezelf te ontwikkelen, op de manier die bij jou past. Door mijn ervaring als begeleider is mijn grootste kracht mijn observatievermogen en dit verwerken in concrete feedback.